Re: ROCK или чалга
Мда чалга - къде първо се е слушала ? ОТГОВОР : (МАНГАЛИТЕ) Чалгата е бедна музика , крадена от ХОРОТО .. Рока никога не краде .. Чалгата се състои от фалшиво пеене и 30 кг силикон , ей глейте колко гафа има в вбокс ,, написали 0пасТност .. ;SS Таз пък силиконовата Андрея наобратно държи микрофона , чуда ви се аз ,, чалгата е излагация за България ..
Sh00teR написа:
Man0War написа:
Т'ва е просто убида за РОКА, как може да ги сравнявате?!? Чалга т'ва не може да се нарече музика! Застанала една кривокрака патка с 15 килограма силикон и си мисли, че пее, еми то не става само с цици трябва и акъл...
РОК!!!
става става на тебе ако ти "става" само от музика, на мен ми "става" от цици
1. Нямах предвит да ми става от музика! А т'ва че ти не можеш да асимилираш к'во приказвам е твой проблем. 2. Аз друго освен циците в тея "певици" не съм видял. (Като например талант ) Айде със здраве...
Пон Юли 26, 2010 8:38 pm
Sh00teR
CS Staff
Регистриран на: Пет Яну 01, 2010 3:52 am Мнения: 170 Местоположение: Някъде из ГоратА
цъцъцъ тва значи и от бъзици не разбирате, грам чувство за хумор нямате някои хора ейййй нема се оправите ....
Пон Юли 26, 2010 9:41 pm
Arctic
CS Staff
Sh00teR написа:
цъцъцъ тва значи и от бъзици не разбирате, грам чувство за хумор нямате някои хора ейййй нема се оправите ....
Питаш ли ма ко мий , като играя и като пусна подобен базик към някой по-главен и в отг получавам ТВА ДА ТИ Е ЗА 1-ВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ , всички сте кисели ! Чалгата си е живо състезание по най-оскъдно облекло в клип , като за целта тряя имаш големи силиконови цици , а рока си е за кеф , за надъхване , да не споменаваме баладите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл