Тук можете да давате всякакви предложения за сървъра. Било то да се добави/премахне някой плъгин,да се оправи някоя команда,да се добави/премахне карта и т.н
Изтрих всички мнения,тъй като бяха стари и повечето от тях са направени. Продължавайте да давате предложение за сървърите ! Било то плъгини,настройки,карти и т.н
Чет Юли 01, 2010 9:01 pm
5/35
CS Staff
Re: Предложения за сървъра
Предлагам да бъде премахнат фенера ,че бъгва мс-а не знам защо така се получава но при мен бъгва ако има и други хора който са го забелязали нека гласуват за премахването
Съб Авг 14, 2010 9:22 pm
drunki*junior
Потребител
Регистриран на: Пет Яну 01, 2010 12:45 am Мнения: 109 Местоположение: България/София/Люлин
Re: Предложения за сървъра
За фенера ми е все тая не съм забелязал да ми се бъгва,както го направите така ще го играя..
Имам друго предложение: Ако може да се добави онази глезотийка отляво на екрана да ти изписва,колко човека си убил.На мен ми е изключително полезно и може би най-полезния от глезотийте..Попринцип съм на мнение да не се тъпка сървара с такива глезотий,обаче без това не може .Ако искат другите играчи да коментират предложението ми..(Искам само това да се добави без други подобни товарещи сървара плугинчета)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл