Re: Предложения за сървъра
Re: Предложения за сървъра е не можем да се съобразяваме само с един човек. На мен само 2-3 раси ми остават да ги дигна на 10 левел ..другите са ми на 8,9 без да се обиждаш
ееее не съм само аз сигурно има и други играчи който са на това мнение.
аз играя рядко War3 и си играя само с Ъндеад-а .. на 8 левел съм и мисля,че не трябва да се рескат.. все пак хората са положили труд да си ги вдигнат (не говоря за мен) .. както каза Жакито на някои им е по - трудно аз съм Против П.П: какво не ви харесва да сте 10 левел ?! нали това е целта ?!
Вто Юли 27, 2010 12:43 pm
Sp0nGe ^b0b
Потребител
Да това е целта, но като почти всеки е 10 левел не е толкова интересна играта... и някои почват по рядко да играят. Поне така съм забелязал :\
Вто Юли 27, 2010 2:40 pm
Arctic
CS Staff
След като достигнеш целта си кво праем ? Играеш седмица-2 и ти писва , а това че вие рядко влизате да играете е ваш проблем Има ли желание има и начин Според теб защо сичките ми раси са на 10 лвл - не само щото играя постоянно ами и щото ми писва с 1 раса само , дори хамелеона дигнах за 3-4 дена
Не не не не нетрябва да се ресва хр.. тъкмо сега добавихте хамелеона и когато всичко ти е на 10 лвл става мн готино.. като искаш да почнеш отначало - др ник и готово !
Вто Юли 27, 2010 7:46 pm
stoqn56
Потребител
Предлагам всеки който влезе в лар3 да започва от 1 левел ,а не от 3
^ Ти пък откога играеш уар3 ? бтв идеята не е лоша
Сря Юли 28, 2010 11:20 am
Wake Up Man (~_~)
Потребител
Занчи аз играя сървъра, ако не се лъжа вече повече от 6 месеца и съм доста впечатлен от него и подкрепям хората заявили да се ресне експ, за да може всички да започнем на равна и оправданията от сорта, че не влизате много и искате да ви се запази експ, АМИ ВЛИЗАЙТЕ ПО ЧЕСТО И ЩЕ СИ ИМАТЕ СЪЩИЯ ЕКСП! Моето предложение е да се махнат някои карти, които може би са посочени от други потребители, а всъщтност те са: de_csr_dust2 .. de_perfect_inferno .. de_cpl_mill ! 2-рото ми предложение е срещу админите или по скоро СМС админите, които kick, slap или slay хора без причина да им се отнемат правата на момента чрез доказателства! 3тото ми предложение е качването по маповете да бъде абсолютно забранено, защото напоследък никои не се съобразява с това правило и дори срещнах няколко админа да седят по цели игри, а не рундове отгоре! Това е от мен надявам се да има хора съгласни с моите предложения.
Сря Юли 28, 2010 5:05 pm
^Al!eN 7e@m* *F3N1X*
Потребител
Аз също играя от около 6 месеца и подкрепям предложенията на Wake той е много прав така , че изпалнете предложенията му и ще сме мн доволни .
Чет Юли 29, 2010 2:11 pm
GoD'S ELecT
Потребител
Преди във сървара имаше други команди. Вместо- Enemy spoted- Глей го тоя, бе! Sector cleared- Кажи на Стефка, че е изчистила! И други. Ако може да ги варнете. Ще бъде по-забавно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл