Тук можете да давате всякакви предложения за сървъра. Било то да се добави/премахне някой плъгин,да се оправи някоя команда,да се добави/премахне карта и т.н
Изтрих всички мнения,тъй като бяха стари и повечето от тях са направени. Продължавайте да давате предложение за сървърите ! Било то плъгини,настройки,карти и т.н
Чет Юли 01, 2010 9:06 pm
DemiGod
Потребител
Re: Предложения за сървъра
Предлагам да се добавят тези карти av_degyptianez kzcn_brickblock kz_shrubhop_h cg_w00tblock kz_fairy_island kz_concise cg_xmasjourney clintmo_bhopbarrels ex_deathdrop bkz_cityblock kz_man_australia kz_azclimb
_________________ Нов скайп arroyftw който има мерак да ме добави
Пет Юли 02, 2010 11:09 am
bLqblQ
CS Staff
Когато напишем /finish да ни телепортира на финала
Пон Юли 12, 2010 6:42 pm
Wolfmen
CS Staff
значи с тази команда според мен не е много функционална защото ако ще ни телепортира на финала какъв е смисалът да скачаме като ще напишеме /finish и готово...
значи с тази команда според мен не е много функционална защото ако ще ни телепортира на финала какъв е смисалът да скачаме като ще напишеме /finish и готово...
Явно не си играл Жъмп сървър,а като не си играл поне не си изразявай спамерското мнение Като напишеш финиш,таймера се изключва.Командата я имаше преди,явно сега я няма и се надявам да я добавят!
Dante написа:
Wolfmen написа:
Явно не си играл Жъмп сървър,а като не си играл поне не си изразявай спамерското мнение Като напишеш финиш,таймера се изключва.Командата я имаше преди,явно сега я няма и се надявам да я добавят!
Тази команда няма да се добави,защото бъгва таймера на мод-а,преди я имаше защото беше с "prokreedz 1.0" сега сме с по новия "prokreedz 2.0" на която не се позволява ползването и! И съответно няма да я има
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл