От доста време насам в сървъра има МНОГО рядко админи, но за сметка на това всеки ден има speed хакове, спамери, хора вкарващи на празна и не спазващи правилата на soccerjam. Искам да знам защо не се прави нищо по въпроса. Докато пиша това в сървъра има например 2 спамери, които се псуват и спамят до такава степен, че другите нищо не могат да напишат ( предполагам bind ) и си вкарват на празна. Заради тях излязоха близо 10 човека.... Мисля че трябват или повече и по-активни админи или трябва сегашните да влизат ДОСТА по-често.
ПС: Не съм сигурен дали темата е в правилният раздел така че от сега съжалявам ако съм се объркал.
ПС2: Много съжалявам че темата е пусната два пъти. Не е направено нарочно. Моля да бъде изтрита предишната.
Ами да,няма желаещи админи за SoccerJam сървъра,а ако има админи винаги ще е пълен защото мода е супер така е... Затова ти предлагам да си пуснеш молба за админ,както и да кажеш на другите в сървъра (които са по опитни) да се регистрират и да си пуснат и те молба за админ Ето > viewforum.php?f=73
Съб Юли 17, 2010 1:28 pm
r0JL3x
Потребител
Re: Оплакване.
Моля ви да махнете шапките от сокъра защото заради тях немога да вляза дава ми грешка за ето тези шапки :arrows;beerhat.Моля ви да ги махнете за да мога да влизам и за други които не могат да влизат плс!!!:S:S
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл