Тук можете да давате всякакви предложения за сървъра. Било то да се добави/премахне някой плъгин,да се оправи някоя команда,да се добави/премахне карта и т.н
Изтрих всички мнения,тъй като бяха стари и повечето от тях са направени. Продължавайте да давате предложение за сървърите ! Било то плъгини,настройки,карти и т.н
Чет Юли 01, 2010 9:08 pm
DemiGod
Потребител
Re: Предложения за сървъра
Предлагам да се добавят тези мапове deathrun_baw deathrun_army deathrun_dust2009 deathrun_dust2010 deathrun_hybrid2 deathrun_supreme deathrun_ice deathrun_facility_21 deathrun_wizard2 deathrun_diavola deathrun_coldzone deathrun_ooorgle-beta
_________________ Нов скайп arroyftw който има мерак да ме добави
Добавени са тези карти deathrun_baw deathrun_dust2009 deathrun_ice deathrun_diavola deathrun_army deathrun_supreme deathrun_dust2010 deathrun_wizard2 deathrun_ooorgle-beta deathrun_coldzone
Пет Юли 02, 2010 9:36 am
SaddWenn~
Потребител
Предлагам да се сложи RTD .. Roll The Dice , тоест когато напишете rtd и ви се пада нещо .. Може да е blind , slap за 10 секунди , да си много бавен за 12 секунди , да те slay , да ти даде GodMode или NoClip , може да ти даде и някой оръжия .. Просто си опитваш късмета .. http://cs-bg.info/plugin/851/
Ще помоля и да се сложат повече карти .. Като напиша amx_votemap и много малко карти стават .. Ще помоля да се добавят deathrun_temple deathrun_darkside deathrun_darkhunter deathrun_mapping-bg И много др.
Ако може и да си избираме герой .. Защото много често ме пуска с някой който не ми харесва и винаги трябва да ресвам .. ;xx
_________________ ^^
Сря Юли 07, 2010 3:02 pm
SaddWenn~
Потребител
Предлагам да го направите Fun .. Да има /knife , rtd , rtv , auto bhop , /hats , /radio ..
_________________ ^^
Чет Юли 22, 2010 11:50 am
lubomivkata
Потребител
Регистриран на: Съб Май 08, 2010 12:24 pm Мнения: 59 Местоположение: пред НДК
Съгласен , но без auto bunny hop и с ртд ще е забавно
_________________ twilight
Чет Юли 22, 2010 12:27 pm
sim4oo
CS Staff
аз казвам че трябва да се добавят някой нови карти като например : deathrun_forest deathrun_arctic deathrun_dust2010 добри са тези карти.. мисля че трябва и да се добавят и някой нови плугини като например : rtd и auto bhop
Ауто бхоп-ът само прецаква геймплея. На някои карти направо не могат да ги хванат капаните.
Съб Юли 31, 2010 12:27 pm
sim4oo
CS Staff
Трябва да бъде премахната картата deathrun_cliffez , защото когато започнем да играем на нея,сървъра ни изхвърля и не иска да ни пусне в него...Не знам защо така прави на на мен ми изписва че има проблем с картата..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл