Re: Молба за админ в Dust2 Only - kozzzzzz
ArmanY* написа:
хммм... аиде ДА
Пет Юли 23, 2010 5:55 pm
OneManArmy
CS Staff
Не.
_________________ Живей на ръба, в противен случай заемаш много място !
Пет Юли 23, 2010 9:02 pm
botsn
CS Staff
ЗА! че иначе хабиш много от "хартията", в раздела "Съобщаване за хакери" и съвет от мен, ограмоти се повече, преди да поправяш други хора, не че нещо лично към теб отправям сега, но статистиката за 2009 г. показва, че 54 % от българското подрастващо поколение за съжаление е неграмотно! Разбира се, ще продължавам да си правя забележки и към други, които видя... ти не се засягай, просто се доусъвършенствай
_________________ Tech House & Techno Maniac
Сря Юли 28, 2010 8:57 pm
bLqblQ
CS Staff
Да
Последна промяна bLqblQ на Чет Юли 29, 2010 9:23 am, променена общо 1 път
Aз не съм като другите, които пишат е така...Не искам да засягам никой, но това е самата истина! Защото съм сигурен, че половината пишат да или съответно не от това дали им харесва човека, може и въобще да не са играли с него или да знаят как процедира в дадени моменти, но това за тях няма значение.Не е това правилното мислене.Трябва да гледате кое е най-добре за благополучното развитие на РГ. И така играча козззз си личи, че си разбира. Вижте за пример докладване за хакове? Играе често, какво повече искате? Хайде успех. За статистиката - ДА!
Сря Юли 28, 2010 11:52 pm
presso
CS Staff
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл