1. Играем на cs_italy2, пича си влиза и веднага дава вот за de_inferno, след първото вотване ние избрахме "НЕ", след което на него т'ва не му се понрави и вотна втори път. (Картата се смени) Снимка - Благодаря на Wake Up Man за предоставената снимка!
2. Почваме да играем ние на de_inferno и както щракам на играчите (бях мъртав) и го виждам него, убива един, след което мерника му моментално се залепи на стената... за жалост като започнах да му правя демо той изхвърча от сървъра. Има и други играчи които ще потвърдят думите ми. Дори някои от тях му казаха да махне хака.
3. Днес (27.07.'10) цъкаме на de_perfect_inferno и аз слагам бомбата след което един уби мен и още един, тръгна да обезврежда бомбата, но Creazyknight беше към нас и явно не искаше да загубим играта та Slay-а тоя който обезвреждаше бомбата. Той го попита защо, и в отговор получи - "хакер". Рунда свърши и картата се смени, на следващата карта този "админ" дори не си направи труда да гледа или ако го е гледал да го банне...
Вто Юли 27, 2010 12:17 am
Sp0nGe ^b0b
Потребител
Re: Хакер в WC3 - Creazyknight
ако някои има снимка като слаува онзи които обезврежда ц4 или демо на "дадения админ" моля да качи.. и ако е така наистина за мен този админ трябва да му се отнемат правата.
Вто Юли 27, 2010 2:43 pm
Man0War
Потребител
Re: Хакер в WC3 - Creazyknight
За съжаление аз нямам снимка, ако някой има нека предостави, че тоя въобще не става за админ...
маноуар мисля, че тематати трябва да е в оплакване от админ, но както и да е ! Щом е бил хак и е слай или слап без пречина би трябвало да му се махнат правата и да е баниран, но щом няма доказателсвоо...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл